ponedjeljak, 25. siječnja 2010.

Hladno u zraku, toplo u studiju
















Početak godine, počela su nova i uspješna fotografska snimanja, koje naravno nikako nisu mogle zaobiči vrhunske leće fotoaparata "The Cheese Square tima" ( šminkera, stilista, asistenata i fotografa- moje malenkosti). Počelo je zanimljivo uz osmijeh i zadovoljstvo sa svih strana. Prvi "Cheese" označio je, kako to uvijek biva, početak uspješnog snimanja.
Stilisti su smišljali kombinacije odjeće koja će se koristiti na snimanju, kako bi simpatična Arleta izgledala još lijepše i privlačnije za svoj novi book. Šminkeri su pregledavali fotografije, te korigirali šminku na setu, a asistent i ja uživali u trenutcima okidanja novih fotografija.
Osmijeh nas je pratio kroz čitav set, ali i vesele priče i zgode o Arletinom nastupanju na Miss Hrvatske, te dolasku iz prekrasnog Zadra grada. Došla je mala stanka za ručak... Pomalo već gladni sa laptopom krenuli smo u restorant. No, oči su najviše bježale prema laptopu sa snimljenim fotografijama u prvom setu, a ne prema delikatnoj hrani.
Arleta je bila ponosna šminkerima, hvalila se: "Bravo dečki i cure, napravili ste prekrasan posao... baš ono što sam htjela, ajmo svi za ovaj posao nazdraviti!".
Kada je hrana fino i ukusno sijela, krenuli smo laganim pomalo ljenim koracima prema studiju na drugi set.

Sada je sve bilo još lakše, osjetila se dodatna energija i fotografiranje je završilo, odmah! Haljine su se mjenjale kao na modnoj pisti, šminka je napravila odličan posao, a onda došlo je vrijeme asistenta, Arlete da zajedno izaberemo najbolje fotografije. Priznajem, bilo je puno prekrasnih fotografija, a sa time i puno nedoumica. Arleta je na to: "Branimire, izaberi ti, sigurna sam da će moj book biti prekrasan i poseban!"
Početkom vikenda fotografije su stigle na adresu Arleta: "Branimire, jedna riječ- mrak! Bravo!"

Nema komentara:

Objavi komentar